Live stream persconferentie Erik ten Hag en Sébastien Haller voor Ajax - PSV

Live stream persconferentie Erik ten Hag en Sébastien Haller voor Ajax - PSV

Live stream <em>persconferentie Erik ten Hag</em> en Sébastien Haller voor Ajax - PSV De Eredivisie gaat dit weekend weer verder en we kunnen ons in de maand januari verheugen op een aantal prachtige topwedstrijden. Zondag (10 januari) staat de topper tussen Ajax en PSV op het programma. Erik ten Hag blikt vooruit in een persconferentie. Sébastien HallerOp vrijdag 8 januari zal Ten Hag rond 13.30 uur de verzamelde pers te woord staan, maar dat doet hij niet alleen. De nieuwe topaankoop Sébastien Haller, die voor ruim twintig miljoen euro werd overgenomen van West Ham United, schuift ook aan. Zij zullen uitgebreid ingaan op de vragen van de pers en vooruitblikken op de clash met PSV. Kijk hierboven op vrijdag 8 januari vanaf +/- 13.30 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag en Sébastien Haller. Ajax - PSV is zondag 10 januari om 16.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv.
Livestream :
Live stream persconferentie Erik ten Hag en Sébastien Haller voor Ajax - PSV

De Eredivisie gaat dit weekend weer verder en we kunnen ons in de maand januari verheugen op een aantal prachtige topwedstrijden. Zondag (10 januari) staat de topper tussen Ajax en PSV op het programma. Erik ten Hag blikt vooruit in een persconferentie.

Sébastien Haller
Op vrijdag 8 januari zal Ten Hag rond 13.30 uur de verzamelde pers te woord staan, maar dat doet hij niet alleen. De nieuwe topaankoop Sébastien Haller, die voor ruim twintig miljoen euro werd overgenomen van West Ham United, schuift ook aan. Zij zullen uitgebreid ingaan op de vragen van de pers en vooruitblikken op de clash met PSV.

Kijk hierboven op vrijdag 8 januari vanaf +/- 13.30 uur LIVE naar de persconferentie van Erik ten Hag en Sébastien Haller. Ajax - PSV is zondag 10 januari om 16.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV