Nieuwe beelden Mocro Maffia seizoen 3: nieuwe groep neemt de stad over

Nieuwe beelden Mocro Maffia seizoen 3: nieuwe groep neemt de stad over

Op 29 januari gaat een nieuw seizoen van de serie Mocro Maffia van start. En ook deze keer belooft het weer een spannende reeks te worden van deze misdaadserie, zo is te zien in nieuwe beelden.

Nieuwe beelden <em>Mocro Maffia</em> seizoen 3: nieuwe groep neemt de stad over Op 29 januari gaat een nieuw seizoen van de serie Mocro Maffia van start. En ook deze keer belooft het weer een spannende reeks te worden van deze misdaadserie, zo is te zien in nieuwe beelden. Oorlog en dilemma’s in Mocro MaffiaIn de nieuwe beelden is te zien dat een nieuwe groep de hele stad overneemt. Het verhaal draait ook in het derde seizoen om onder meer drugs, ripdeals en liquidaties. Romano is spoorloos en Potlood moet het in de oorlog tegen Paus het in zijn eentje tegen hem opnemen. Tatta krijgt de leiding over de organisatie van Paus, maar raakt afgeleid. En Adil worstelt in de gevangenis met een dilemma. Bekijk in de video hierboven nieuwe beelden van Mocro Maffia seizoen 3. Het derde seizoen van Mocro Maffia is vanaf vrijdag 29 januari wekelijks te zien op Videoland. Mocro Maffia seizoen 3 vanaf 29 januari bij Videoland: bekijk eerste beelden Bekijk deze video » Video: Dit komt in het jaar 2021 op Videoland Bekijk deze video »
Serie :
Nieuwe beelden Mocro Maffia seizoen 3: nieuwe groep neemt de stad over

Oorlog en dilemma’s in Mocro Maffia
In de nieuwe beelden is te zien dat een nieuwe groep de hele stad overneemt. Het verhaal draait ook in het derde seizoen om onder meer drugs, ripdeals en liquidaties. Romano is spoorloos en Potlood moet het in de oorlog tegen Paus het in zijn eentje tegen hem opnemen. Tatta krijgt de leiding over de organisatie van Paus, maar raakt afgeleid. En Adil worstelt in de gevangenis met een dilemma.

Bekijk in de video hierboven nieuwe beelden van Mocro Maffia seizoen 3.

Het derde seizoen van Mocro Maffia is vanaf vrijdag 29 januari wekelijks te zien op Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe beelden Mocro Maffia seizoen 3: nieuwe groep neemt de stad over of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier