TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 8 januari

TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 8 januari

TERUGKIJKEN: <em>Persconferentie premier Mark Rutte</em> na ministerraad van 8 januari Kijk in de video hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte terug, na de ministerraad van vrijdag 8 januari. Op vrijdag is het weer tijd voor een persconferentie, deze houdt premier Mark Rutte na de ministerraad van 8 januari. Rutte zal naar verwachting met name spreken over de coronacrisis en aanverwante onderwerpen. Bekijk ook Jinek gemist? Hugo de Jonge: ‘Vaccin betekent niet het einde van de crisis’ Bekijk deze video » Rutte en Hugo de Jonge bekritiseerd om late vaccinatiesInmiddels is Nederland begonnen met vaccineren tegen het coronavirus, afgelopen week werd nog een hard debat over het vaccinatieplan gevoerd. Zo kwamen Hugo de Jonge en Rutte behoorlijk onder vuur te liggen. Daarnaast wordt er wellicht gesproken over het keiharde rapport over de toeslagenaffaire en eventuele politieke consequenties. In de video van NU.nl hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 8 januari terugkijken. Zien: Mark Rutte verlaat Catshuis op de fiets en geeft interview bij stoplicht Bekijk deze video » Jinek gemist? Mark Rutte en Hugo de Jonge keihard aangepakt in coronadebat Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 8 januari

Kijk in de video hierboven de persconferentie van premier Mark Rutte terug, na de ministerraad van vrijdag 8 januari.

Op vrijdag is het weer tijd voor een persconferentie, deze houdt premier Mark Rutte na de ministerraad van 8 januari. Rutte zal naar verwachting met name spreken over de coronacrisis en aanverwante onderwerpen.

Rutte en Hugo de Jonge bekritiseerd om late vaccinaties
Inmiddels is Nederland begonnen met vaccineren tegen het coronavirus, afgelopen week werd nog een hard debat over het vaccinatieplan gevoerd. Zo kwamen Hugo de Jonge en Rutte behoorlijk onder vuur te liggen. Daarnaast wordt er wellicht gesproken over het keiharde rapport over de toeslagenaffaire en eventuele politieke consequenties.

In de video van NU.nl hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 8 januari terugkijken.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Mark Rutte na ministerraad van 8 januari of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier