Beat The Champions-quizzer Nynke de Jong verklapt hoe ze aan zo veel kennis komt

Beat The Champions-quizzer Nynke de Jong verklapt hoe ze aan zo veel kennis komt

Nynke de Jong is te zien in Beat The Champions als een van de superquizzers. Zij vertelt hier meer over bij Tijd Voor MAX, hoe komt ze aan zo veel kennis? Nynke vertelt dat het een nieuwsgierigheid is die je al van jongs af aan moet hebben. “Dan wordt je hele leven een soort van quiz.”

Bekijk het fragment van Tijd Voor MAX met Nynke de Jong over Beat The Champions hieronder.

Beat The Champions is elke zondag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beat The Champions terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beat The Champions</em>-quizzer Nynke de Jong verklapt hoe ze aan zo veel kennis komt Nynke de Jong is te zien in Beat The Champions als een van de superquizzers. Zij vertelt hier meer over bij Tijd Voor MAX, hoe komt ze aan zo veel kennis? Nynke vertelt dat het een nieuwsgierigheid is die je al van jongs af aan moet hebben. “Dan wordt je hele leven een soort van quiz.” Bekijk het fragment van Tijd Voor MAX met Nynke de Jong over Beat The Champions hieronder. Beat The Champions is elke zondag om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Beat The Champions terugkijken bij Gids.tv. Beat The Champions: lukt het de kandidaten om de slimmeriken te verslaan? Bekijk deze video » Chantal Janzen over Beat the Champions: "Het is echt een gekkenhuis" Bekijk deze video »
TV :
Beat The Champions-quizzer Nynke de Jong verklapt hoe ze aan zo veel kennis komt


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beat The Champions-quizzer Nynke de Jong verklapt hoe ze aan zo veel kennis komt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier