Film Malcolm & Marie is binnenkort te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Film Malcolm & Marie is binnenkort te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Film <em>Malcolm &amp; Marie</em> is binnenkort te zien bij Netflix: bekijk de trailer Filmmaker Malcolm (John David Washington) en zijn vriendin Marie (Zendaya) komen thuis na een première en wachten op de recensies over zijn film. Maar de avond neemt een onverwachte wending als er geheimen over hun relatie naar boven komen en hun liefde op de proef wordt gesteld. De film Malcolm & Marie is vanaf 5 februari te zien bij Netflix. Bekijk de trailer van Malcolm & Marie hierboven. Bekijk ook Riverdale seizoen 5 start 21 januari bij Netflix: bekijk hier de trailer Bekijk deze video » Realityserie Bling Empire vanaf 15 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Film Malcolm & Marie is binnenkort te zien bij Netflix: bekijk de trailer

Filmmaker Malcolm (John David Washington) en zijn vriendin Marie (Zendaya) komen thuis na een première en wachten op de recensies over zijn film. Maar de avond neemt een onverwachte wending als er geheimen over hun relatie naar boven komen en hun liefde op de proef wordt gesteld.

De film Malcolm & Marie is vanaf 5 februari te zien bij Netflix. Bekijk de trailer van Malcolm & Marie hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Film Malcolm & Marie is binnenkort te zien bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier