RTL Boulevard: Michiel Vos vliegt internet over met selfie demonstrant bij Capitool

RTL Boulevard: Michiel Vos vliegt internet over met selfie demonstrant bij Capitool

De Amerikaanse politiek houdt ons al maanden in de greep met de presidentsverkiezingen. Toen je dacht dat het allemaal niet gekker kon, brak deze week aan. Het land verkeert in een democratische crisis met als dieptepunt de bestorming van het Capitool woensdagavond (6 januari).

Michiel Vos
Donald Trump heeft inmiddels zijn nederlaag toegegeven, eindelijk. Niet alleen Donald Trump was trending op social media, ook Michiel Vos kreeg veel aandacht. En dan wel om een foto die hij nam met een van de demonstranten, die vliegt in hoog tempo het internet over: "Die man ging toevallig met mij op de foto."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: Michiel Vos vliegt internet over met selfie demonstrant bij <em>Capitool</em> De Amerikaanse politiek houdt ons al maanden in de greep met de presidentsverkiezingen. Toen je dacht dat het allemaal niet gekker kon, brak deze week aan. Het land verkeert in een democratische crisis met als dieptepunt de bestorming van het Capitool woensdagavond (6 januari). Michiel VosDonald Trump heeft inmiddels zijn nederlaag toegegeven, eindelijk. Niet alleen Donald Trump was trending op social media, ook Michiel Vos kreeg veel aandacht. En dan wel om een foto die hij nam met een van de demonstranten, die vliegt in hoog tempo het internet over: "Die man ging toevallig met mij op de foto." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. RTL Boulevard is iedere werkdag om 18:35 te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: Michiel Vos vliegt internet over met selfie demonstrant bij Capitool

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. RTL Boulevard is iedere werkdag om 18:35 te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Michiel Vos vliegt internet over met selfie demonstrant bij Capitool of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV