Familiefilm Finding 'Ohana vanaf 29 januari op Netflix: bekijk de trailer

Familiefilm Finding 'Ohana vanaf 29 januari op Netflix: bekijk de trailer

Familiefilm <em>Finding 'Ohana</em> vanaf 29 januari op Netflix: bekijk de trailer Nog op zoek naar een lekkere familiefilm? Finding 'Ohana neemt je mee naar een zomer op het platteland van Oahu. Die zomer neemt een verrassende wending voor een broer en zus uit Brooklyn als ze aanwijzingen in een dagboek vinden voor een verloren schat. De twee gaan op episch avontuur met hun nieuwe vrienden en keren terug naar hun Hawaïaanse roots. Oost West 'Ohana best. Finding 'Ohana is vanaf 29 januari 2021 te zien op Netflix. Bekijk de trailer van Finding 'Ohana hierboven. Bekijk ook Film Malcolm & Marie is binnenkort te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video » Penguin Bloom eind januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Kijktip :
Familiefilm Finding 'Ohana vanaf 29 januari op Netflix: bekijk de trailer

Nog op zoek naar een lekkere familiefilm? Finding 'Ohana neemt je mee naar een zomer op het platteland van Oahu. Die zomer neemt een verrassende wending voor een broer en zus uit Brooklyn als ze aanwijzingen in een dagboek vinden voor een verloren schat. De twee gaan op episch avontuur met hun nieuwe vrienden en keren terug naar hun Hawaïaanse roots. Oost West 'Ohana best.

Finding 'Ohana is vanaf 29 januari 2021 te zien op Netflix. Bekijk de trailer van Finding 'Ohana hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familiefilm Finding 'Ohana vanaf 29 januari op Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV