Bohemian Rhapsody grote winnaar bij de Golden Globes

Bohemian Rhapsody grote winnaar bij de Golden Globes

<em>Bohemian Rhapsody</em> grote winnaar bij de <em>Golden Globes</em> De film Bohemian Rhapsody, een ode aan de rockband Queen, is de grote winnaar geworden bij de Golden Globes. De film werd uitgeroepen tot beste film in de categorie drama. Hoofdrolspeler Rami Malek, die Freddie Mercury vertolkt, kreeg ook de prijs voor beste acteur dramafilm. Bekijk deze video Trailer Bohemian Rhapsody Bekijk deze trailer » Malek bedankte Queen-leden Brian May en Roger Taylor voor de prijs. "En bedankt Freddie Mercury, voor de rol van mijn leven", zei hij op het podium in Beverly Hills. "Deze is voor jou, kanjer!" De uitreiking van de filmprijzen eindigde in een kleine teleurstelling voor* Lady Gaga*. De zangeres werd genomineerd in drie categorieën maar verzilverde er slechts één. Ze won de prijs voor het beste originele nummer voor het nummer Shallow, de titelsong van A Star Is Born. Bekijk deze video Trailer A Star is Born Bekijk deze trailer » Deprijs voor Beste actrice dramafilm ging naar *Glenn Close *voor haar rol in The Wife. En A Star Is Born moest het in de categorie beste film afleggen tegen Bohemian Rhapsody.
Entertainment :
Bohemian Rhapsody grote winnaar bij de Golden Globes

De film Bohemian Rhapsody, een ode aan de rockband Queen, is de grote winnaar geworden bij de Golden Globes. De film werd uitgeroepen tot beste film in de categorie drama. Hoofdrolspeler Rami Malek, die Freddie Mercury vertolkt, kreeg ook de prijs voor beste acteur dramafilm.

Malek bedankte Queen-leden Brian May en Roger Taylor voor de prijs. "En bedankt Freddie Mercury, voor de rol van mijn leven", zei hij op het podium in Beverly Hills. "Deze is voor jou, kanjer!"

De uitreiking van de filmprijzen eindigde in een kleine teleurstelling voor* Lady Gaga*. De zangeres werd genomineerd in drie categorieën maar verzilverde er slechts één. Ze won de prijs voor het beste originele nummer voor het nummer Shallow, de titelsong van A Star Is Born.

Deprijs voor Beste actrice dramafilm ging naar *Glenn Close *voor haar rol in The Wife. En A Star Is Born moest het in de categorie beste film afleggen tegen Bohemian Rhapsody.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bohemian Rhapsody grote winnaar bij de Golden Globes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV