The Voice: Job Teunis neemt revanche met My Immortal en imponeert de jury

The Voice: Job Teunis neemt revanche met My Immortal en imponeert de jury

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 8 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 8 januari terugkijken bij Gids.tv.

Job Teunis deed vorig jaar al mee met The Voice. Toen kwam hij niet verder dan de Blind Auditions. Nu wel: "Job is top!" Job zong My Immortal van Evanescence.

Lees verder onder de video.

<em>The Voice</em>: Job Teunis neemt revanche met <em>My Immortal</em> en imponeert de jury Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Voice of Holland van vrijdag 8 januari. Je kunt ook de hele uitzending van The Voice van 8 januari terugkijken bij Gids.tv. Job Teunis deed vorig jaar al mee met The Voice. Toen kwam hij niet verder dan de Blind Auditions. Nu wel: "Job is top!" Job zong My Immortal van Evanescence. Lees verder onder de video. "Wat een mooie stem"Deze gezellig Brabander maakte een geweldige indruk op de jury. "Wat een mooie stem," zei Anouk. Jan Smit wist daar enkel "Job is top!" aan toe te voegen. De jury was ook te spreken over zijn uitstraling. "Het is voor ons ook leuk om leuke mensen in ons team te hebben." Job koos voor coach Anouk. Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.
The Voice :
The Voice: Job Teunis neemt revanche met My Immortal en imponeert de jury

"Wat een mooie stem"
Deze gezellig Brabander maakte een geweldige indruk op de jury. "Wat een mooie stem," zei Anouk. Jan Smit wist daar enkel "Job is top!" aan toe te voegen. De jury was ook te spreken over zijn uitstraling. "Het is voor ons ook leuk om leuke mensen in ons team te hebben." Job koos voor coach Anouk.

Bekijk het fragment uit The Voice of Holland hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op The Voice: Job Teunis neemt revanche met My Immortal en imponeert de jury of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV