Op1: Astrid Joosten over reactie Ruben Terlou op racistische uitspraken in zijn serie: "Raar"

Op1: Astrid Joosten over reactie Ruben Terlou op racistische uitspraken in zijn serie: "Raar"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 8 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em>: Astrid Joosten over reactie <em>Ruben Terlou</em> op racistische uitspraken in zijn serie: &quot;Raar&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 8 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 8 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Ruben Terlou over zijn serie De wereld van de Chinezen: "Chinezen zijn heel toekomstgericht." Daar volgt hij Richard die een video laat zien van zijn Chinese baas in Kenia. In die video doet zijn Chineze baas racistische uitspraken: "Ik haat het hier, aapachtige mensen, jullie zijn arm, jullie stinken." Waarop Ruben zijn zin begint met: "Ik vind Chinezen aardig." Astrid Joosten over de reactie van Ruben op die uitspraken: "Ik vond jou reactie een beetje raar hoor." De wereld van de Chinezen is vanaf zondag 10 januari om 20:20 te zien op NPO 2. Het fragment van Op1 is hierboven te zien.
TV :
Op1: Astrid Joosten over reactie Ruben Terlou op racistische uitspraken in zijn serie: "Raar"

Ruben Terlou over zijn serie De wereld van de Chinezen: "Chinezen zijn heel toekomstgericht." Daar volgt hij Richard die een video laat zien van zijn Chinese baas in Kenia. In die video doet zijn Chineze baas racistische uitspraken: "Ik haat het hier, aapachtige mensen, jullie zijn arm, jullie stinken." Waarop Ruben zijn zin begint met: "Ik vind Chinezen aardig." Astrid Joosten over de reactie van Ruben op die uitspraken: "Ik vond jou reactie een beetje raar hoor."

De wereld van de Chinezen is vanaf zondag 10 januari om 20:20 te zien op NPO 2. Het fragment van Op1 is hierboven te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: Astrid Joosten over reactie Ruben Terlou op racistische uitspraken in zijn serie: "Raar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier