Verborgen verleden met Ronald de Boer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met Ronald de Boer gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Verborgen verleden met Ronald de Boer gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Verborgen Verleden: Ronald de Boer was bijna wél wereldkampioen (video) Bekijk deze video » Vanavond start het nieuwe seizoen van Verborgen verleden, waarin de familiegeschiedenis van bekende Nederlanders wordt uitgezocht. Elke zaterdag om 20:35 uur op NPO 2. In de eerste aflevering duikt Ronald de Boer in het verleden. AjaxRonald de Boer reisde als voetballer de wereld over en boekte grote successen met onder andere Ajax. Hij denkt dat zijn familiegeschiedenis niet veel verder zal reiken dan wat tuinders in en om het West-Friese Grootebroek. Rotterdamse wortelsTot zijn grote verbazing - of is het schrik? - ontdekt hij echter Duitse én Rotterdamse wortels. En waarom speelt het water zo'n grote rol in zijn familiegeschiedenis en het leven van zijn vechtlustige voorvaders? M gemist? Theo Maassen dook in zijn familiearchief en ontdekte wat bijzonders Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanavond start het nieuwe seizoen van Verborgen verleden, waarin de familiegeschiedenis van bekende Nederlanders wordt uitgezocht. Elke zaterdag om 20:35 uur op NPO 2. In de eerste aflevering duikt Ronald de Boer in het verleden.

Ajax
Ronald de Boer reisde als voetballer de wereld over en boekte grote successen met onder andere Ajax. Hij denkt dat zijn familiegeschiedenis niet veel verder zal reiken dan wat tuinders in en om het West-Friese Grootebroek.

Rotterdamse wortels
Tot zijn grote verbazing - of is het schrik? - ontdekt hij echter Duitse én Rotterdamse wortels. En waarom speelt het water zo'n grote rol in zijn familiegeschiedenis en het leven van zijn vechtlustige voorvaders?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Verborgen verleden


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verborgen verleden met Ronald de Boer gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier