Nieuwsuur gemist? Zo leven daklozen in minihuisjes in 'asodorp'

Nieuwsuur gemist? Zo leven daklozen in minihuisjes in 'asodorp'

Er zijn op dit moment zo'n 40.000 daklozen in Nederland en een klein deel van hen zorgt voor nogal wat overlast. Deze mensen, die vaak verslaafd zijn aan alcohol of drugs, krijgen in verschillende gemeentes een minihuisje om in te wonen, zulke plekken worden in de Rotterdamse volksmond 'asodorp' genoemd. Verslaggever Marcel Ouddeken heeft de afgelopen maanden de bewoners van Keerpunt-Zuid in Hilversum intensief gevolgd.

Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder.

Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Nieuwsuur</em> gemist? Zo leven daklozen in minihuisjes in 'asodorp' Er zijn op dit moment zo'n 40.000 daklozen in Nederland en een klein deel van hen zorgt voor nogal wat overlast. Deze mensen, die vaak verslaafd zijn aan alcohol of drugs, krijgen in verschillende gemeentes een minihuisje om in te wonen, zulke plekken worden in de Rotterdamse volksmond 'asodorp' genoemd. Verslaggever Marcel Ouddeken heeft de afgelopen maanden de bewoners van Keerpunt-Zuid in Hilversum intensief gevolgd. Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder. Nieuwsuur is dagelijks te zien om 21.30 uur op NPO 2. Heb je Nieuwsuur gemist? Je kunt alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Beau & De Daklozen: Beau bezoekt Sunil na heftig leven en deelname De Sleutel Bekijk deze video » Op1 gemist? Annabel Nanninga spreekt over 'politiek dakloze mensen' (video) Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur gemist? Zo leven daklozen in minihuisjes in 'asodorp'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV