James May: Oh Cook! vanaf vrijdag op Amazon Prime Video, bekijk de trailer

James May: Oh Cook! vanaf vrijdag op Amazon Prime Video, bekijk de trailer

In de serie James May: O Cook! zal James de kijkers laten zien dat als je een paar dingen redelijk goed kunt koken, je eigenlijk alles kunt koken. De serie is vanaf 15 januari te zien op Prime Video. Bekijk de trailer hieronder.

<em>James May: Oh Cook!</em> vanaf vrijdag op <em>Amazon Prime Video</em>, bekijk de trailer In de serie James May: O Cook! zal James de kijkers laten zien dat als je een paar dingen redelijk goed kunt koken, je eigenlijk alles kunt koken. De serie is vanaf 15 januari te zien op Prime Video. Bekijk de trailer hieronder. Zo probeert James in deze serie een selectie van de zestig recepten te maken die hij ook heeft moeten maken voor zijn komende kookboek. Elke aflevering behandelt een specifiek culinair thema, waaronder pasta, klassiekers uit de pub, Indiaas, cake en bakken en braden. Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je James May: Oh Cook! kunt streamen. Hilarisch: Jeremy Clarkson fungeert als robot-gids voor James May in Japan Bekijk deze video » Trailer: Nick & Simon in L.A. vanaf nu te zien op Prime Video Bekijk deze video »
Trailer :
James May: Oh Cook! vanaf vrijdag op Amazon Prime Video, bekijk de trailer

Zo probeert James in deze serie een selectie van de zestig recepten te maken die hij ook heeft moeten maken voor zijn komende kookboek. Elke aflevering behandelt een specifiek culinair thema, waaronder pasta, klassiekers uit de pub, Indiaas, cake en bakken en braden.

Bekijk de trailer hierboven. Bekijk hier waar je James May: Oh Cook! kunt streamen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op James May: Oh Cook! vanaf vrijdag op Amazon Prime Video, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier