Zien: Jonge royals steeds vaker influencers op Instagram (video)

Zien: Jonge royals steeds vaker influencers op Instagram (video)

Dat gravin Eloise, de dochter van prins Constantijn, een echte influencer is... Dat mag inmiddels geen geheim meer heten. Steeds meer jonge royals volgen dat voorbeeld.

Tekst gaat verder onder de video

Zien: Jonge <em>royals</em> steeds vaker influencers op Instagram (video) Dat gravin Eloise, de dochter van prins Constantijn, een echte influencer is... Dat mag inmiddels geen geheim meer heten. Steeds meer jonge royals volgen dat voorbeeld. Tekst gaat verder onder de video OfflineDit weekend gaat Eloise een dag offline, omdat zij het gevoel heeft dat ze "te veel heeft laten liggen" omdat ze "steeds die telefoon weer wilde checken." Lager in de stamboomDe prinsessen Amalia, Alexia en Ariane hebben niet de luxe om een open Instagram-account te hebben: "Je moet echt wat lager in de stamboom kijken om influencers tegen te komen." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Eloise van Oranje: ‘Ik hecht minder waarde aan meningen van anderen’ (video) Bekijk deze video » Gravin Eloise van Oranje geeft exclusief interview: bekijk het hele gesprek Bekijk deze video »
Royals :
Zien: Jonge royals steeds vaker influencers op Instagram (video)

Offline
Dit weekend gaat Eloise een dag offline, omdat zij het gevoel heeft dat ze "te veel heeft laten liggen" omdat ze "steeds die telefoon weer wilde checken."

Lager in de stamboom
De prinsessen Amalia, Alexia en Ariane hebben niet de luxe om een open Instagram-account te hebben: "Je moet echt wat lager in de stamboom kijken om influencers tegen te komen."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV