Ronald Goedemondt: Numero Uno gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ronald Goedemondt: Numero Uno gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ronald Goedemondt: Numero Uno gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Ronald Goedemondt - Numero Uno: "Ken je die dikke Brabantse hamster?" Bekijk deze video » Om het gemis aan theaterbezoekjes op te vangen en wat hilariteit in de huiskamer te brengen, zendt SBS6 vanaf vanavond elke zaterdag cabaret uit. Met deze avond de tv-première van Ronald Goedemondt met Numero Uno. In de komende weken zijn onder anderen Brigitte Kaandorp, Henry van Loon en Najib Amhali te zien. StrijdRonald Goedemondt gaat in zijn show van afgelopen jaar met absurdistische anekdotes en grappen de alledaagse strijd aan tegen de heersende dogma’s. Verbale energieAls veertiger heeft hij nieuwe inzichten verworven, die hij met verbale energie op het podium deelt. Wijzer, volwassener en rustiger? Zeker niet! Dat belooft een heerlijk avondje thuis lachen op de bank. Sluipschutters gemist? Bekijk hier alle bloopers van aflevering 6 Bekijk deze video » Video: alle bloopers van Sluipschutters aflevering 4 Bekijk deze video »
Uitzending :
Ronald Goedemondt: Numero Uno gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Om het gemis aan theaterbezoekjes op te vangen en wat hilariteit in de huiskamer te brengen, zendt SBS6 vanaf vanavond elke zaterdag cabaret uit. Met deze avond de tv-première van Ronald Goedemondt met Numero Uno.

In de komende weken zijn onder anderen Brigitte Kaandorp, Henry van Loon en Najib Amhali te zien.

Strijd
Ronald Goedemondt gaat in zijn show van afgelopen jaar met absurdistische anekdotes en grappen de alledaagse strijd aan tegen de heersende dogma’s.

Verbale energie
Als veertiger heeft hij nieuwe inzichten verworven, die hij met verbale energie op het podium deelt. Wijzer, volwassener en rustiger? Zeker niet! Dat belooft een heerlijk avondje thuis lachen op de bank.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ronald Goedemondt: Numero Uno gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier