Nieuw op televisie: In Overtreding

Nieuw op televisie: In Overtreding

Nieuw op televisie: <em>In Overtreding</em> In de nieuwe realityserie In Overtreding worden vanaf maandag 7 januari de politie, dierenbescherming en handhavers op straat gevolgd in hun dagelijkse werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde voor hen: treitertaxi's op Schiphol, gedumpt afval, een pony in de achtertuin of zieke katten in een onhygiënische flat. In Overtreding is vanaf 7 januari om 21.30 uur te zien bij RTL 5. Er zullen 10 afleveringen op televisie komen. Alle uitzendingen zullen op Videoland terug te kijken zijn. Is spookrijden de nieuwe trend van 2018? Bizarre beelden op de A7 Bekijk deze video »
TV :
Nieuw op televisie: In Overtreding

In de nieuwe realityserie In Overtreding worden vanaf maandag 7 januari de politie, dierenbescherming en handhavers op straat gevolgd in hun dagelijkse werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde voor hen: treitertaxi's op Schiphol, gedumpt afval, een pony in de achtertuin of zieke katten in een onhygiënische flat.

In Overtreding is vanaf 7 januari om 21.30 uur te zien bij RTL 5. Er zullen 10 afleveringen op televisie komen. Alle uitzendingen zullen op Videoland terug te kijken zijn.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op televisie: In Overtreding of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV