Eerste uitzending BankGiro Miljonairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste uitzending BankGiro Miljonairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste uitzending BankGiro Miljonairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending De spelshow BankGiro Miljonairs is vanaf vanavond weer terug op RTL 4. Elke zaterdag krijgen kandidaten de kans om tegenover Robert ten Brink 1 miljoen euro te winnen. MeerkeuzevragenDie hoofdprijs kunnen ze bereiken na het goed beantwoorden van vijftien meerkeuzevragen. Elke vraag levert geld op. De moeilijkheidsgraad stijgt naarmate het te winnen bedrag hoger wordt. HulplijnBij twijfel kunnen ze drie keer een hulplijn inschakelen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet. StoppenOok is het altijd mogelijk om tussentijds te stoppen. Dan gaat de kandidaat met het tot dat moment gewonnen geldbedrag naar huis. Zien: Henny wint miljoen euro bij BankGiro Miljonairs (video) Bekijk deze video » Kritiek op miljoenenvraag BankGiro Miljonairs: "Hij was wel erg makkelijk" Bekijk deze video »
Uitzending :
Eerste uitzending BankGiro Miljonairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De spelshow BankGiro Miljonairs is vanaf vanavond weer terug op RTL 4. Elke zaterdag krijgen kandidaten de kans om tegenover Robert ten Brink 1 miljoen euro te winnen.

Meerkeuzevragen
Die hoofdprijs kunnen ze bereiken na het goed beantwoorden van vijftien meerkeuzevragen. Elke vraag levert geld op. De moeilijkheidsgraad stijgt naarmate het te winnen bedrag hoger wordt.

Hulplijn
Bij twijfel kunnen ze drie keer een hulplijn inschakelen: het publiek om hulp vragen, fifty-fifty en bellen met een vriend(in) die mogelijk het goede antwoord weet.

Stoppen
Ook is het altijd mogelijk om tussentijds te stoppen. Dan gaat de kandidaat met het tot dat moment gewonnen geldbedrag naar huis.

Bekijk hier alle video's en artikelen van BankGiro Miljonairs


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste uitzending BankGiro Miljonairs gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier