Eerste aflevering De wereld van de Chinezen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering De wereld van de Chinezen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste aflevering De wereld van de Chinezen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Heftige video in Wereld van de Chinezen: "Alle Kenianen zijn apen" Bekijk deze video » In deze nieuwe reisserie zoekt Ruben Terlou Chinezen op die zich in het buitenland vestigen om daar te investeren en zo een bijdrage leveren aan de nieuwe wereldorde waar China een hoofdrol in speelt. Elke zondag om 20:20 uur op NPO 2. WerklustOveral in de wereld duiken Chinezen op met een bijna onbeperkte werklust, de modernste technologie en heel veel geld. Terlou wil weten wie zijn ze, wat ze willen bereiken en wat voor impact hun aanwezigheid op de lokale bevolking heeft. KeniaIn de eerste aflevering ziet hij Kenianen in vloeiend Chinees de liefde voor het Chinese moederland bezingen. Hij ontdekt dat de komst van de Chinezen en hun investeringen ook tot conflicten leidt. TreinDe opmars van China in Afrika is groot. Aan de oostkust van Kenia komt de Nieuwe Zijderoute van China aan land. Ruben reist in een Chinese trein met een Chinese machinist over een door Chinezen aangelegd spoor, dwars door safariparken, naar Nairobi. De Wereld Van De Chinezen vanaf 10 januari bij NPO 2: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Eerste aflevering De wereld van de Chinezen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In deze nieuwe reisserie zoekt Ruben Terlou Chinezen op die zich in het buitenland vestigen om daar te investeren en zo een bijdrage leveren aan de nieuwe wereldorde waar China een hoofdrol in speelt. Elke zondag om 20:20 uur op NPO 2.

Werklust
Overal in de wereld duiken Chinezen op met een bijna onbeperkte werklust, de modernste technologie en heel veel geld. Terlou wil weten wie zijn ze, wat ze willen bereiken en wat voor impact hun aanwezigheid op de lokale bevolking heeft.

Kenia
In de eerste aflevering ziet hij Kenianen in vloeiend Chinees de liefde voor het Chinese moederland bezingen. Hij ontdekt dat de komst van de Chinezen en hun investeringen ook tot conflicten leidt.

Trein
De opmars van China in Afrika is groot. Aan de oostkust van Kenia komt de Nieuwe Zijderoute van China aan land. Ruben reist in een Chinese trein met een Chinese machinist over een door Chinezen aangelegd spoor, dwars door safariparken, naar Nairobi.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De wereld van de Chinezen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eerste aflevering De wereld van de Chinezen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier