Crash Indonesisch vliegtuig: Lichaamsdelen en bezittingen gevonden (video)

Crash Indonesisch vliegtuig: Lichaamsdelen en bezittingen gevonden (video)

Reddingswerkers hebben voor de kust van Java lichaamsdelen en persoonlijke bezittingen gevonden. Gisteren stortte daar een Boeing 737 neer met 62 personen aan boord, waaronder tien kinderen.

Wrak
Het wrak zelf is nog niet gevonden, maar er is volgens de Indonesische marine wel een signaal opgevangen. Hoe het vliegtuig heeft kunnen neerstorten is nog niet bekend. Er zijn geen tekenen van overlevenden. Op het vliegveld van Jakarta is een crisiscentrum ingericht waar families zich langzaam verzamelen.

Bekijk hieronder de AD-video.

Crash <em>Indonesisch vliegtuig</em>: Lichaamsdelen en bezittingen gevonden (video) Reddingswerkers hebben voor de kust van Java lichaamsdelen en persoonlijke bezittingen gevonden. Gisteren stortte daar een Boeing 737 neer met 62 personen aan boord, waaronder tien kinderen. WrakHet wrak zelf is nog niet gevonden, maar er is volgens de Indonesische marine wel een signaal opgevangen. Hoe het vliegtuig heeft kunnen neerstorten is nog niet bekend. Er zijn geen tekenen van overlevenden. Op het vliegveld van Jakarta is een crisiscentrum ingericht waar families zich langzaam verzamelen. Bekijk hieronder de AD-video. Bekijk ook Formule 1: Samenvatting GP van Sakhir 2020 Bekijk deze video » Crashen in de Keuken: Rob Kamphues en Robert Doornbos bespreken GP van Sakhir Bekijk deze video » Heftig: Vliegtuig crasht in huis Michigan (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Crash Indonesisch vliegtuig: Lichaamsdelen en bezittingen gevonden (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Crash Indonesisch vliegtuig: Lichaamsdelen en bezittingen gevonden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier