Bekijk trailer Catch Me If You Can: zondag te zien bij Comedy Central

Bekijk trailer Catch Me If You Can: zondag te zien bij Comedy Central

Bekijk trailer <em>Catch Me If You Can</em>: zondag te zien bij <em>Comedy Central</em> In Catch Me If You Can is de identiteit van Leonardo DiCaprio zo veranderlijk als het weer. In zijn rol van Frank Abagnale Jr. heeft hij veel meegeamaakt. Frank is in zijn jeugd van huis weggelopen toen zijn familie uit elkaar viel. FraudeOm een extra zakcentje te verdienen begint Abagnale een carrière als fraudeur. De jonge oplichter doet zich voor als piloot, dokter, advocaat en professor, beroepen met aanzien die vertrouwen uitstralen. Hij strijkt zo miljoenen op met het vervalsen van loonstrookjes en cheques. Bekijk de trailer van Catch Me If You Can hierboven. Catch Me If You Can is zondag 10 januari om 20:00 uur bij Comedy Central. Je kunt de film Catch Me If You Can streamen via o.a. Videoland. Bekijk ook Modern Family-acteur Ed O'Neill vierde vaderdag samen met Leonardo DiCaprio Bekijk deze video » NOS Stories: Kim Kardashian, Leonardo DiCaprio en meer boycotten Instagram Bekijk deze video »
Film :
Bekijk trailer Catch Me If You Can: zondag te zien bij Comedy Central

In Catch Me If You Can is de identiteit van Leonardo DiCaprio zo veranderlijk als het weer. In zijn rol van Frank Abagnale Jr. heeft hij veel meegeamaakt. Frank is in zijn jeugd van huis weggelopen toen zijn familie uit elkaar viel.

Fraude
Om een extra zakcentje te verdienen begint Abagnale een carrière als fraudeur. De jonge oplichter doet zich voor als piloot, dokter, advocaat en professor, beroepen met aanzien die vertrouwen uitstralen. Hij strijkt zo miljoenen op met het vervalsen van loonstrookjes en cheques.

Bekijk de trailer van Catch Me If You Can hierboven.

Catch Me If You Can is zondag 10 januari om 20:00 uur bij Comedy Central. Je kunt de film Catch Me If You Can streamen via o.a. Videoland.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk trailer Catch Me If You Can: zondag te zien bij Comedy Central of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV