Prince Charming: Kareem en Mitchell worden getest met lastig dilemma van Gaby Blaaser (video)

Prince Charming: Kareem en Mitchell worden getest met lastig dilemma van Gaby Blaaser (video)

In het Videoland-programma Prince Charming strijden tien mannen om de 28-jarige Rick Bosch. Deelnemer Mitchell was niet de juiste persoon voor Rick, maar zal hij een match zijn met Kareem?

Dilemma
Gaby Blaaser, die zelf op zoek ging naar de liefde in De Bachelorette, legt de mannen een dilemma voor. Een luxe all-inclusive vakantie met je partner, of gaan backpacken in Azië? De mannen lijken daar toch allebei een ander idee over te hebben.

Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard. Nieuwe afleveringen van Prince Charming zijn elke woensdag te zien op Videoland.

<em>Prince Charming</em>: Kareem en Mitchell worden getest met lastig dilemma van <em>Gaby Blaaser</em> (video) In het Videoland-programma Prince Charming strijden tien mannen om de 28-jarige Rick Bosch. Deelnemer Mitchell was niet de juiste persoon voor Rick, maar zal hij een match zijn met Kareem? DilemmaGaby Blaaser, die zelf op zoek ging naar de liefde in De Bachelorette, legt de mannen een dilemma voor. Een luxe all-inclusive vakantie met je partner, of gaan backpacken in Azië? De mannen lijken daar toch allebei een ander idee over te hebben. Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard. Nieuwe afleveringen van Prince Charming zijn elke woensdag te zien op Videoland. Bekijk ook Zien: Gaby Blaaser zoekt nieuwe liefde voor afvallers Prince Charming Bekijk deze video » Bijzonder: RTL Boulevard reikt prijzen uit aan eigen deskundigen, zoals Miljuschka Witzenhausen Bekijk deze video » Zien: Martien Meiland wint RTL Boulevard Award voor Meest Besproken BN'er Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prince Charming: Kareem en Mitchell worden getest met lastig dilemma van Gaby Blaaser (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier