Zien: Erik de Zwart reageert op zijn exit uit Wie is de Mol? (video)

Zien: Erik de Zwart reageert op zijn exit uit Wie is de Mol? (video)

Zien: <em>Erik de Zwart</em> reageert op zijn exit uit <em>Wie is de Mol?</em> (video) Radio-dj Erik de Zwart is de tweede afvaller van Wie is de Mol? 2021. Hij vertelt bij RTL Boulevard over zijn avontuur, dat voor hem twee afleveringen duurde: "Ik heb eigenlijk iedereen in mijn gezin teleurgesteld. Maar ja, je weet het niet. Het was zeker geen vakantie, je bent alleen maar aan het malen over het programma." Bekijk het fragment uit Wie is de Mol? hierboven. Je kunt alle afleveringen, opdrachten, hints en analyses van Wie is de Mol? (terug)kijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Dit is de tweede afvaller van Wie is de Mol? 2021 Bekijk deze video » Zien: Knipt Wie is de Mol? de Molacties van deze kandidaat weg? (video) Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Zien: Erik de Zwart reageert op zijn exit uit Wie is de Mol? (video)

Radio-dj Erik de Zwart is de tweede afvaller van Wie is de Mol? 2021. Hij vertelt bij RTL Boulevard over zijn avontuur, dat voor hem twee afleveringen duurde: "Ik heb eigenlijk iedereen in mijn gezin teleurgesteld. Maar ja, je weet het niet. Het was zeker geen vakantie, je bent alleen maar aan het malen over het programma."

Bekijk het fragment uit Wie is de Mol? hierboven. Je kunt alle afleveringen, opdrachten, hints en analyses van Wie is de Mol? (terug)kijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Erik de Zwart reageert op zijn exit uit Wie is de Mol? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier