Vanavond bij Op1: Thierry Baudet, Jan Jaap van der Wal en meer (promo)

Vanavond bij Op1: Thierry Baudet, Jan Jaap van der Wal en meer (promo)

Vanavond bij Op1:

  • Dit Was Het Nieuws bestaat 25 jaar. Binnenkort gaat het veertigste seizoen van start, met de 250e aflevering. Alle reden voor een feestje. Presentator Harm Edens is te gast, samen met teamcaptains Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal. Je vindt de beste fragmenten van Dit Was Het Nieuws op Gids.tv.
  • Nu in Engeland de ziekenhuizen overvol zijn, is het kabinet van Mark Rutte druk aan het overleggen over verdere coronamaatregelen in Nederland. Microbioloog Rosanne Hertzberger en journalist Jean Dohmen bespreken aan tafel bij Op1 hun visie op een eventuele verlenging van de lockdown.
  • Donald Trump is verbannen van Twitter, door Twitter zelf. Wat zegt dat over de macht van grote techbedrijven? Cyberexpert Marietje Schaake bespreekt bij Op1 de voor- en nadelen van de alleenheerschappij van Twitter.
  • Forum voor Democratie krabbelt na tumultueuze weken langzaam weer op.Thierry Baudet en Wybren van Haga moeten puinruimen bij de partij, nadat een groot deel van de fractie is opgestapt. Vanavond bij Op1 vertellen partijleider Baudet en Van Haga wat het toekomstperspectief van Forum voor Democratie is.

Vanavond bij <em>Op1</em>: Thierry Baudet, Jan Jaap van der Wal en meer (promo) Vanavond bij Op1: Dit Was Het Nieuws bestaat 25 jaar. Binnenkort gaat het veertigste seizoen van start, met de 250e aflevering. Alle reden voor een feestje. Presentator Harm Edens is te gast, samen met teamcaptains Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal. Je vindt de beste fragmenten van Dit Was Het Nieuws op Gids.tv. Nu in Engeland de ziekenhuizen overvol zijn, is het kabinet van Mark Rutte druk aan het overleggen over verdere coronamaatregelen in Nederland. Microbioloog Rosanne Hertzberger en journalist Jean Dohmen bespreken aan tafel bij Op1 hun visie op een eventuele verlenging van de lockdown. Donald Trump is verbannen van Twitter, door Twitter zelf. Wat zegt dat over de macht van grote techbedrijven? Cyberexpert Marietje Schaake bespreekt bij Op1 de voor- en nadelen van de alleenheerschappij van Twitter. Forum voor Democratie krabbelt na tumultueuze weken langzaam weer op.Thierry Baudet en Wybren van Haga moeten puinruimen bij de partij, nadat een groot deel van de fractie is opgestapt. Vanavond bij Op1 vertellen partijleider Baudet en Van Haga wat het toekomstperspectief van Forum voor Democratie is. PresentatieOp1 wordt op zondag 10 januari gepresenteerd door Welmoed Sijtsma en Jort Kelder. Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur én op zondag om 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1: Astrid Joosten over reactie Ruben Terlou op racistische uitspraken in zijn serie: "Raar" Bekijk deze video » Op1 gemist? De 'mondkapmeeuw' staat symbool voor botsing mens en dier Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Thierry Baudet, Jan Jaap van der Wal en meer (promo)

Presentatie
Op1 wordt op zondag 10 januari gepresenteerd door Welmoed Sijtsma en Jort Kelder.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur én op zondag om 22.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Thierry Baudet, Jan Jaap van der Wal en meer (promo) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV