Beat the Champions gemist? Deelnemer probeert Diederik Jekel te versieren

Beat the Champions gemist? Deelnemer probeert Diederik Jekel te versieren

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beat the Champions op zondag 10 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beat the Champions terugkijken.

Eén van de deelnemers van de nieuwe aflevering van Beat the Champions is er niet alleen om prijzengeld te verzamelen en haar kennis te testen: Ze probeert ook Champion Diederik Jekel te versieren. En de wetenschapper is er eigenlijk wel van gecharmeerd...

<em>Beat the Champions</em> gemist? Deelnemer probeert <em>Diederik Jekel</em> te versieren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beat the Champions op zondag 10 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beat the Champions terugkijken. Eén van de deelnemers van de nieuwe aflevering van Beat the Champions is er niet alleen om prijzengeld te verzamelen en haar kennis te testen: Ze probeert ook Champion Diederik Jekel te versieren. En de wetenschapper is er eigenlijk wel van gecharmeerd... Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Beat the Champions terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beat the Champions gemist? Deelnemer probeert Diederik Jekel te versieren

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Beat the Champions terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beat the Champions gemist? Deelnemer probeert Diederik Jekel te versieren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier