Beat the Champions gemist? Hoe legt Chantal Janzen deze bizarre vraag uit?

Beat the Champions gemist? Hoe legt Chantal Janzen deze bizarre vraag uit?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beat the Champions op zondag 10 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beat the Champions terugkijken.

Chantal Janzen moet een nogal bijzondere vraag stellen en vooral een bijzondere antwoordmogelijkheid: "Er is altijd een antwoord bij die ze achter lachen vinden en die ik dan moet voorlezen. Ja, dat hoort er ook bij."

<em>Beat the Champions</em> gemist? Hoe legt <em>Chantal Janzen</em> deze bizarre vraag uit? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beat the Champions op zondag 10 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Beat the Champions terugkijken. Chantal Janzen moet een nogal bijzondere vraag stellen en vooral een bijzondere antwoordmogelijkheid: "Er is altijd een antwoord bij die ze achter lachen vinden en die ik dan moet voorlezen. Ja, dat hoort er ook bij." Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Beat the Champions terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Beat the Champions gemist? Hoe legt Chantal Janzen deze bizarre vraag uit?

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Beat the Champions terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beat the Champions gemist? Hoe legt Chantal Janzen deze bizarre vraag uit? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier