Typisch Helmond-West aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Typisch Helmond-West aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Typisch Helmond-West aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Typisch Helmond-West: "Je wordt hier niet moe van het werken" Bekijk deze video » De nieuwe reeks van de documentaireserie Typisch speelt zich de komende drie weken af in het Brabanste Helmond-West. De afleveringen zijn elke maandag tot en met donderdag rond 19:25 uur te zien op NPO 2. Slechte naamDe volkswijk Helmond-West, ook wel bekend als 't Haagje, had lang een slechte naam, niet in de laatste plaats door het beeld dat 'de media' ervan schetsten: hangjongeren, overlast, een onveilige buurt. JezelfIn eerste instantie heeft niet iedereen zin in een tv-programma over de wijk. Toch hebben de bewoners zich opengesteld voor de camera's van Typisch. Zij laten zien dat er in de wijk voor elkaar wordt gezorgd en dat je er vooral jezelf mag zijn. KleurrijkOnder anderen Nick en zijn buurtwinkelje, Poolse ondernemer Karolina, het kleurrijke koppel Maartje en Corline, jongerenwerker Wessel en de ambitieuze Jessie worden gevolgd. Rellen en chaos in Helmond door illegale bokswedstrijd: bekijk de beelden Bekijk deze video » Bewoners Helmond woedend door rellen: "Ze verpesten het voor iedereen" Bekijk deze video » Jan (78) en Kitty (72) verjagen overvallers uit huis, bekijk hun reactie Bekijk deze video »
Uitzending :
Typisch Helmond-West aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De nieuwe reeks van de documentaireserie Typisch speelt zich de komende drie weken af in het Brabanste Helmond-West. De afleveringen zijn elke maandag tot en met donderdag rond 19:25 uur te zien op NPO 2.

Slechte naam
De volkswijk Helmond-West, ook wel bekend als 't Haagje, had lang een slechte naam, niet in de laatste plaats door het beeld dat 'de media' ervan schetsten: hangjongeren, overlast, een onveilige buurt.

Jezelf
In eerste instantie heeft niet iedereen zin in een tv-programma over de wijk. Toch hebben de bewoners zich opengesteld voor de camera's van Typisch. Zij laten zien dat er in de wijk voor elkaar wordt gezorgd en dat je er vooral jezelf mag zijn.

Kleurrijk
Onder anderen Nick en zijn buurtwinkelje, Poolse ondernemer Karolina, het kleurrijke koppel Maartje en Corline, jongerenwerker Wessel en de ambitieuze Jessie worden gevolgd.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Typisch Helmond-West aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier