Pointer over zzp'ers in de schulden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pointer over zzp'ers in de schulden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Pointer over zzp'ers in de schulden gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het onderzoeksjournalistieke programma Pointer zendt vanavond een reportage uit over schulden van zzp'ers in tijden van corona. Veel van hen zitten in financieel zwaar weer en zullen zich melden voor schuldhulpverlening. StilTaxichauffeur Marko zag zijn ritten drastisch afnemen de afgelopen maanden. Terwijl hij normaal zijn klanten naar Schiphol of het café brengt, staat zijn auto nu vaker stil dan ooit. Ondanks de overheidssteun kan Marko het hoofd nauwelijks boven water houden. GolfHij is niet de enige. Sinds de coronacrisis kampen veel zzp'ers met minder inkomsten. Het aantal zzp'ers met problematische schulden zal naar verwachting toenemen. Zijn gemeenten klaar voor de verwachte golf aan ondernemers die zich straks melden voor schuldhulpverlening? Jinek gemist? Mark Rutte en Hugo de Jonge keihard aangepakt in coronadebat Bekijk deze video » Zien: Diederik Gommers krijgt coronavaccin toegediend Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Het onderzoeksjournalistieke programma Pointer zendt vanavond een reportage uit over schulden van zzp'ers in tijden van corona. Veel van hen zitten in financieel zwaar weer en zullen zich melden voor schuldhulpverlening.

Stil
Taxichauffeur Marko zag zijn ritten drastisch afnemen de afgelopen maanden. Terwijl hij normaal zijn klanten naar Schiphol of het café brengt, staat zijn auto nu vaker stil dan ooit. Ondanks de overheidssteun kan Marko het hoofd nauwelijks boven water houden.

Golf
Hij is niet de enige. Sinds de coronacrisis kampen veel zzp'ers met minder inkomsten. Het aantal zzp'ers met problematische schulden zal naar verwachting toenemen. Zijn gemeenten klaar voor de verwachte golf aan ondernemers die zich straks melden voor schuldhulpverlening?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Pointer


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pointer over zzp'ers in de schulden gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier