Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Vanavond bij Op1: o.a. Peter R. de Vries en Lilian Marijnissen (promo) Bekijk deze video » Op1 gemist? Felix Rottenberg: "Het is niet niks, die kinderen thuis" Bekijk deze video » Op1 gemist? Lilian Marijnissen over toeslagenaffaire: "Aftreden enige optie" Bekijk deze video » Op1 gemist? Horecaondernemer Hans van Wolde is positief: "Geld gaat weer rollen" Bekijk deze video » Op1 gemist? Yosef Tekeste-Yemane wil Nederlander worden: "Al 20 jaar geen perspectief" Bekijk deze video » Edsilia Rombley en Kees Tol bij Op1 over nieuw programma Over Gewicht Bekijk deze video » Op1: Peter R. de Vries clasht met Felix Rottenberg over Lodewijk Asscher Bekijk deze video » Onderwerpen van deze uitzending Lilian Marijnissen, Joost Vullings en Felix Rottenberg over een bloedstollende politieke weekSP-leider Lilian Marijnissen, politiek commentator Joost Vullings van EenVandaag en voorzitter van de Branchevereniging Kinderopvang Felix Rottenberg zijn te gast om te praten over een spannende politieke week. Gaat het kabinet opstappen vanwege de toeslagenaffaire? En kan Lodewijk Asscher dan wel aanblijven bij de PvdA? En ook praten we over de lockdown, die het kabinet naar alle waarschijnlijkheid met tenminste drie weken zal gaan verlengen. Yosef Tekeste-Yemane woont bijna zijn hele leven in Nederland maar is nog altijd geen staatsburgerYosef Tekeste-Yemane is 29 jaar en kwam al op z’n 2de naar Nederland, maar hoort er desondanks nog steeds niet écht bij. Hij kwam als vluchteling vanuit Ethiopië naar ons land en mocht dankzij het generaal pardon van 2007 hier blijven, maar zonder paspoort kan hij geen bestaan opbouwen in Nederland. Peter R. de Vries vindt het een blamage en is van mening dat de politiek in actie moet komen. Samen zijn ze vanavond te gast bij Op1. Edsilia Rombley en Kees Tol onderzoeken feiten en fabels over afvallen in nieuw programma: ‘Over Gewicht’We zitten inmiddels al zeker tien maanden in de coronacrisis, waardoor men voornamelijk thuiszit. Geen wonder dat de kleding bij veel mensen al wat strakker begint te zitten. Voor het nieuwe Net5-programma ‘Over Gewicht’ onderzoeken Edsilia Rombley en Kees Tol de talloze feiten en fabels rondom afvallen. Is er een wondermiddel dat voor iedereen werkt? Edsilia en Kees schuiven aan bij Op1! Ondernemers Arie Boomsma, Hans van Wolde, Debby van der Zande en econoom Nora Neuteboom over mogelijke verlenging van de lockdownSportschooleigenaar Arie Boomsma, horecaondernemer Hans van Wolde en eigenaar van een kledingwinkel Debby van der Zande reageren op de verlenging van de lockdown, die naar alle waarschijnlijkheid minimaal drie weken langer gaat duren. Volgende week dinsdag houdt het kabinet weer een persconferentie waarin de maatregelen bekend worden gemaakt. Nora Neuteboom, econoom bij ABN Amro, schuift ook aan. Zij weet wat de economische gevolgen zijn van een verlengde lockdown.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Onderwerpen van deze uitzending

Lilian Marijnissen, Joost Vullings en Felix Rottenberg over een bloedstollende politieke week
SP-leider Lilian Marijnissen, politiek commentator Joost Vullings van EenVandaag en voorzitter van de Branchevereniging Kinderopvang Felix Rottenberg zijn te gast om te praten over een spannende politieke week. Gaat het kabinet opstappen vanwege de toeslagenaffaire? En kan Lodewijk Asscher dan wel aanblijven bij de PvdA? En ook praten we over de lockdown, die het kabinet naar alle waarschijnlijkheid met tenminste drie weken zal gaan verlengen.

Yosef Tekeste-Yemane woont bijna zijn hele leven in Nederland maar is nog altijd geen staatsburger
Yosef Tekeste-Yemane is 29 jaar en kwam al op z’n 2de naar Nederland, maar hoort er desondanks nog steeds niet écht bij. Hij kwam als vluchteling vanuit Ethiopië naar ons land en mocht dankzij het generaal pardon van 2007 hier blijven, maar zonder paspoort kan hij geen bestaan opbouwen in Nederland. Peter R. de Vries vindt het een blamage en is van mening dat de politiek in actie moet komen. Samen zijn ze vanavond te gast bij Op1.

Edsilia Rombley en Kees Tol onderzoeken feiten en fabels over afvallen in nieuw programma: ‘Over Gewicht’
We zitten inmiddels al zeker tien maanden in de coronacrisis, waardoor men voornamelijk thuiszit. Geen wonder dat de kleding bij veel mensen al wat strakker begint te zitten. Voor het nieuwe Net5-programma ‘Over Gewicht’ onderzoeken Edsilia Rombley en Kees Tol de talloze feiten en fabels rondom afvallen. Is er een wondermiddel dat voor iedereen werkt? Edsilia en Kees schuiven aan bij Op1!

Ondernemers Arie Boomsma, Hans van Wolde, Debby van der Zande en econoom Nora Neuteboom over mogelijke verlenging van de lockdown
Sportschooleigenaar Arie Boomsma, horecaondernemer Hans van Wolde en eigenaar van een kledingwinkel Debby van der Zande reageren op de verlenging van de lockdown, die naar alle waarschijnlijkheid minimaal drie weken langer gaat duren. Volgende week dinsdag houdt het kabinet weer een persconferentie waarin de maatregelen bekend worden gemaakt. Nora Neuteboom, econoom bij ABN Amro, schuift ook aan. Zij weet wat de economische gevolgen zijn van een verlengde lockdown.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier