Eerste uitzending Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eerste uitzending Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Nieuw: Humberto

Eerste uitzending Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Nieuwe talkshow Humberto vanaf zondag op RTL, bekijk een voorproefje Bekijk deze video » Hilarische beelden: Stefano Keizers moet plassen tijdens live-uitzending Humberto (video) Bekijk deze video » Humberto gemist? Stefano Keizers vertelt hilarisch verhaal bij "hoopvolle foto" Bekijk deze video » Live bij Humberto: Jaap Reesema en Pommelien Thijs zingen 'Nu wij niet meer praten' Bekijk deze video » Humberto gemist? Theo Hiddema openhartig: "Ik mis Thierry Baudet verschrikkelijk" Bekijk deze video » Humberto gemist? Lieke & Sanne Wevers over vader Vincent Bekijk deze video » Humberto: Louis van Gaal geniet van pensioen, maar sluit nieuwe trainersklus niet uit Bekijk deze video » Zien: nieuwe unieke oefeningen Sanne & Lieke Wevers Bekijk deze video » Humberto Tan is terug met een nieuwe talkshow op RTL 4: Humberto. Elke zondag om 22:15 uur ontvangt hij mensen uit de actualiteit, sport en entertainmentwereld. MuziekHumberto wordt de zondagavondvariant van Jinek en Beau, met de nadruk op het nieuws van het weekend en een vooruitblik op de week die komen gaat. Ook is er altijd akoestische muziek in het programma. SportzomerKomende zomer zal Humberto dagelijks te zien zijn met volop aandacht voor sportevenementen als het EK voetbal en de Olympische Spelen. Humberto Tan kondigt nieuwe talkshow aan, vanaf 10 januari te zien Bekijk deze video »
Uitzending :
Eerste uitzending Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Humberto Tan is terug met een nieuwe talkshow op RTL 4: Humberto. Elke zondag om 22:15 uur ontvangt hij mensen uit de actualiteit, sport en entertainmentwereld.

Muziek
Humberto wordt de zondagavondvariant van Jinek en Beau, met de nadruk op het nieuws van het weekend en een vooruitblik op de week die komen gaat. Ook is er altijd akoestische muziek in het programma.

Sportzomer
Komende zomer zal Humberto dagelijks te zien zijn met volop aandacht voor sportevenementen als het EK voetbal en de Olympische Spelen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Humberto


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eerste uitzending Humberto gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier