Lang Leve de Liefde: Robbert heeft weinig geduld met Julia

Lang Leve de Liefde: Robbert heeft weinig geduld met Julia

Het make-up ritueel van Julia duurt haar date Robbert veel te lang. Hij wacht en wacht en besluit te timen hoe lang het duurt voordat ze er weer is: "Drie kwartier. Ik wil je leren kennen dus wil ik ook een beetje weten hoe lang het duurt."

'Weinig geduld'
Hij vindt het al gauw te lang duren, laat hij weten: "Ik heb heel weinig geduld." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Robbert heeft weinig geduld met Julia Het make-up ritueel van Julia duurt haar date Robbert veel te lang. Hij wacht en wacht en besluit te timen hoe lang het duurt voordat ze er weer is: "Drie kwartier. Ik wil je leren kennen dus wil ik ook een beetje weten hoe lang het duurt." 'Weinig geduld'Hij vindt het al gauw te lang duren, laat hij weten: "Ik heb heel weinig geduld." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Ivo wil niet vrijen met Zdenka Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Robbert heeft weinig geduld met Julia of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier