Familie Gillis: Massa Is Kassa: Nicol gelooft niet dat Peter huwelijksaanzoek doet

Familie Gillis: Massa Is Kassa: Nicol gelooft niet dat Peter huwelijksaanzoek doet

Nicol vertelt in Familie Gillis: Massa Is Kassa dat ze dolgraag wil trouwen met haar Peter. Er is alleen een probleem, de rijke ondernemer heeft zichzelf beloofd dat hij nooit meer gaat trouwen. “Ik geloof echt niet dat hij mij ooit ten huwelijk gaat vragen. Dat geloof ik echt niet meer”, aldus Nicol.

Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa hieronder.

Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Familie Gillis: Massa Is Kassa</em>: Nicol gelooft niet dat Peter huwelijksaanzoek doet Nicol vertelt in Familie Gillis: Massa Is Kassa dat ze dolgraag wil trouwen met haar Peter. Er is alleen een probleem, de rijke ondernemer heeft zichzelf beloofd dat hij nooit meer gaat trouwen. “Ik geloof echt niet dat hij mij ooit ten huwelijk gaat vragen. Dat geloof ik echt niet meer”, aldus Nicol. Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa hieronder. Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Familie Gillis: Massa Is Kassa: Nicol gelooft niet dat Peter huwelijksaanzoek doetPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Massa Is Kassa: Nicol gelooft niet dat Peter huwelijksaanzoek doet of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier