Kijk LIVE naar persconferentie GGD: heel Lansingerland opgeroepen voor coronatest

Kijk LIVE naar persconferentie GGD: heel Lansingerland opgeroepen voor coronatest

Kijk LIVE naar persconferentie GGD: heel <em>Lansingerland</em> opgeroepen voor coronatest Kijk hierboven de LIVE-video terug (scroll 2 minuten vooruit) van maandag 11 januari met de persconferentie van de GGD over het grootschalig testen op corona in Lansingerland. De GGD Rotterdam-Rijnmond, gemeente Lansingerland (Zuid-Holland) en Erasmus MC houden maandagmiddag een persconferentie. Dit gaat over het grootschalig testen in Lansingerland. Bekijk ook Hugo de Jonge: veel besmettingen Britse mutatie bij basisschool (video) Bekijk deze video » Uitbraak Britse besmettelijke variant van coronavirus bij school BergschenhoekAlle inwoners van de gemeente worden opgeroepen zich te laten testen op het coronavirus. De aanleiding van deze oproep is de uitbraak van de Britse zeer besmettelijke variant van het virus bij een school in Bergschenhoek. Het is de eerste keer dat een gemeente in Nederland wordt gevraagd om mee te werken aan het project ‘risicogericht grootschalig testen’. Zo'n 63.000 mensen wordt gevraagd zich te laten testen, voor een beter inzicht en om verdere verspreiding tegen te gaan. Bekijk de livestream hierboven, over de oproep voor grootschalig testen in Lansingerland op corona. Video: zeker 40 leerlingen en leraren getroffen door corona-uitbraak Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie GGD: heel Lansingerland opgeroepen voor coronatest

Kijk hierboven de LIVE-video terug (scroll 2 minuten vooruit) van maandag 11 januari met de persconferentie van de GGD over het grootschalig testen op corona in Lansingerland.

De GGD Rotterdam-Rijnmond, gemeente Lansingerland (Zuid-Holland) en Erasmus MC houden maandagmiddag een persconferentie. Dit gaat over het grootschalig testen in Lansingerland.

Uitbraak Britse besmettelijke variant van coronavirus bij school Bergschenhoek
Alle inwoners van de gemeente worden opgeroepen zich te laten testen op het coronavirus. De aanleiding van deze oproep is de uitbraak van de Britse zeer besmettelijke variant van het virus bij een school in Bergschenhoek. Het is de eerste keer dat een gemeente in Nederland wordt gevraagd om mee te werken aan het project ‘risicogericht grootschalig testen’. Zo'n 63.000 mensen wordt gevraagd zich te laten testen, voor een beter inzicht en om verdere verspreiding tegen te gaan.

Bekijk de livestream hierboven, over de oproep voor grootschalig testen in Lansingerland op corona.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie GGD: heel Lansingerland opgeroepen voor coronatest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier