Dramafilm De Hel Van ‘63 is maandag te zien bij NPO 3: bekijk de trailer

Dramafilm De Hel Van ‘63 is maandag te zien bij NPO 3: bekijk de trailer

Kijk hier waar je de film De Hel Van ‘63 kunt streamen.

Het is koud, maar nog lang niet zo koud dat er kans is op een Elfstedentocht. Ben je toch in de stemming voor een barre schaatswedstrijd, dan kun je vanavond afstemmen op de film De Hel Van ‘63. Deze dramafilm uit 2009 laat zien hoe de gedeserteerde soldaat Henk, boerenzoon Sjoerd, ontslagen arbeider Kees en verpleegkundige Annemiek deze loodzware Elfstedentocht rijden in 1963.

De Hel Van ‘63 is maandag 11 januari om 20.25 uur te zien bij NPO 3. In de video hieronder kun je de trailer van De Hel Van ‘63 bekijken.

Dramafilm <em>De Hel Van ‘63</em> is maandag te zien bij NPO 3: bekijk de trailer Kijk hier waar je de film De Hel Van ‘63 kunt streamen. Het is koud, maar nog lang niet zo koud dat er kans is op een Elfstedentocht. Ben je toch in de stemming voor een barre schaatswedstrijd, dan kun je vanavond afstemmen op de film De Hel Van ‘63. Deze dramafilm uit 2009 laat zien hoe de gedeserteerde soldaat Henk, boerenzoon Sjoerd, ontslagen arbeider Kees en verpleegkundige Annemiek deze loodzware Elfstedentocht rijden in 1963. De Hel Van ‘63 is maandag 11 januari om 20.25 uur te zien bij NPO 3. In de video hieronder kun je de trailer van De Hel Van ‘63 bekijken. Zien: Scholieren varen Elfstedentocht op boten met zonne-energie (video) Bekijk deze video » Zien: Maarten van der Weijden organiseert een alternatief voor Elfstedentocht (video) Bekijk deze video »
Trailer :
Dramafilm De Hel Van ‘63 is maandag te zien bij NPO 3: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dramafilm De Hel Van ‘63 is maandag te zien bij NPO 3: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier