RTL Boulevard: reboot Sex and the City is onderweg

RTL Boulevard: reboot Sex and the City is onderweg

Hoewel er al jaren gespeculeerd wordt over een terugkeer van Sex and the City, lijkt het nu waarheid te worden. Vannacht heeft Sarah Jessica Parker, wie een van de hoofdpersonen was, bekend gemaakt weer in haar rol van Carrie Bredshaw zal kruipen. Helaas zal Kim Cattrall, beter bekend als Samantha Jones, niet meedoen in deze reboot. Ze zegt al tijden niet meer mee te willen doen aan de show, maar dit heeft geleid tot een pittige confrontatie tussen haar en de rest van de actrices. Aan het eind van het voorjaar zullen de opnames plaatsvinden. Wanneer de show te zien zal zijn is nog niet bekend.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: reboot Sex and the City is onderweg Hoewel er al jaren gespeculeerd wordt over een terugkeer van Sex and the City, lijkt het nu waarheid te worden. Vannacht heeft Sarah Jessica Parker, wie een van de hoofdpersonen was, bekend gemaakt weer in haar rol van Carrie Bredshaw zal kruipen. Helaas zal Kim Cattrall, beter bekend als Samantha Jones, niet meedoen in deze reboot. Ze zegt al tijden niet meer mee te willen doen aan de show, maar dit heeft geleid tot een pittige confrontatie tussen haar en de rest van de actrices. Aan het eind van het voorjaar zullen de opnames plaatsvinden. Wanneer de show te zien zal zijn is nog niet bekend. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.
Trailer :
RTL Boulevard: reboot Sex and the City is onderweg


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: reboot Sex and the City is onderweg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV