Ongemakkelijke opening Veronica Inside: "Beide heren hadden drugsprobleem"

Ongemakkelijke opening Veronica Inside: "Beide heren hadden drugsprobleem"

Hieronder zie je een video uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 11 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 11 januari terugkijken bij Gids.tv.

Veronica Inside is weer begonnen. Vanavond was de eerste uitzending van 2021. Wim Kieft was te gast, samen met Chris Woerts.

Lees verder onder de video.

Ongemakkelijke opening <em>Veronica Inside</em>: &quot;Beide heren hadden <em>drugsprobleem</em>&quot; Hieronder zie je een video uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 11 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 11 januari terugkijken bij Gids.tv. Veronica Inside is weer begonnen. Vanavond was de eerste uitzending van 2021. Wim Kieft was te gast, samen met Chris Woerts. Lees verder onder de video. OngemakkelijkEn die eerste uitzending begon met een bijzonder optreden van een van de favoriete bands van Johan Derksen. En ook Wim kent de zanger van de band ergens van: "Beide heren hadden vroeger een drugsprobleem." Het was een ongemakkelijk moment. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Ongemakkelijke opening Veronica Inside: "Beide heren hadden drugsprobleem"

Ongemakkelijk
En die eerste uitzending begon met een bijzonder optreden van een van de favoriete bands van Johan Derksen. En ook Wim kent de zanger van de band ergens van: "Beide heren hadden vroeger een drugsprobleem." Het was een ongemakkelijk moment.

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ongemakkelijke opening Veronica Inside: "Beide heren hadden drugsprobleem" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier