Massa is Kassa gemist? Peter Gillis woest op werknemers: "Er klopt geen kloot van!"

Massa is Kassa gemist? Peter Gillis woest op werknemers: "Er klopt geen kloot van!"

Hieronder zie je een fragment van Familie Gillis: Massa is Kassa van maandag 11 januari. Je kan de beste fragmenten van Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Massa is Kassa</em> gemist? Peter Gillis woest op werknemers: &quot;Er klopt geen kloot van!&quot; Hieronder zie je een fragment van Familie Gillis: Massa is Kassa van maandag 11 januari. Je kan de beste fragmenten van Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Peter Gillis gaat vlak voor de herfsvakantie eens kijken of alles op orde is in zijn vakantiepark. En dat bleek helaas niet zo te zijn. "Er klopt geen kloot van." En dat is knap vervelend als je zoveel vertrouwen hebt in je werknemers. Je kan de hele uitzending van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv Bekijk het fragment hierboven.
TV :
Massa is Kassa gemist? Peter Gillis woest op werknemers: "Er klopt geen kloot van!"

Peter Gillis gaat vlak voor de herfsvakantie eens kijken of alles op orde is in zijn vakantiepark. En dat bleek helaas niet zo te zijn. "Er klopt geen kloot van." En dat is knap vervelend als je zoveel vertrouwen hebt in je werknemers.

Je kan de hele uitzending van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv Bekijk het fragment hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Massa is Kassa gemist? Peter Gillis woest op werknemers: "Er klopt geen kloot van!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier