Massa is Kassa gemist? Familie Gillis bezoekt een waarzegster: "Je bent te zwaar"

Massa is Kassa gemist? Familie Gillis bezoekt een waarzegster: "Je bent te zwaar"

Hieronder zie je een fragment van Familie Gillis: Massa is Kassa van maandag 11 januari. Je kan de beste fragmenten van Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Massa is Kassa</em> gemist? Familie Gillis bezoekt een <em>waarzegster</em>: &quot;Je bent te zwaar&quot; Hieronder zie je een fragment van Familie Gillis: Massa is Kassa van maandag 11 januari. Je kan de beste fragmenten van Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Peter en Nicol hebben allerlei belangrijke kwesties te bespreken. Daarvoor gaan ze naar een waarzegster. Maar het duo is nog niet binnen, of de waarzegster krijgt allerlei signalen binnen. "Er staan hier twee vrouwen. Ik denk dat een van hen je moeder is." En zij heeft nog wel wat over Peters gewicht te melden. "Je knieën gaan het niet van de zwaartekracht winnen." Je kan de hele uitzending van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv Bekijk het fragment hierboven.
TV :
Massa is Kassa gemist? Familie Gillis bezoekt een waarzegster: "Je bent te zwaar"

Peter en Nicol hebben allerlei belangrijke kwesties te bespreken. Daarvoor gaan ze naar een waarzegster. Maar het duo is nog niet binnen, of de waarzegster krijgt allerlei signalen binnen. "Er staan hier twee vrouwen. Ik denk dat een van hen je moeder is." En zij heeft nog wel wat over Peters gewicht te melden. "Je knieën gaan het niet van de zwaartekracht winnen."

Je kan de hele uitzending van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv Bekijk het fragment hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Massa is Kassa gemist? Familie Gillis bezoekt een waarzegster: "Je bent te zwaar" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier