Op1 gemist? Yosef Tekeste-Yemane wil Nederlander worden: "Al 20 jaar geen perspectief"

Op1 gemist? Yosef Tekeste-Yemane wil Nederlander worden: "Al 20 jaar geen perspectief"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 11 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Yosef Tekeste-Yemane wil Nederlander worden: &quot;Al 20 jaar geen perspectief&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 11 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 11 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Yosef Tekeste-Yemane is samen met Peter R. de Vries te gast bij Op1. Hij heeft een oproep aan de politiek. "Help ons, ik heb al bijna 20 jaar geen perspectief." Yosef is al jaren bezig om Nederlander te worden, maar steeds loopt hij tegen de bureaucratische muur. Dat moet stoppen, zegt ook Peter R. de Vries. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Yosef Tekeste-Yemane wil Nederlander worden: "Al 20 jaar geen perspectief"

Yosef Tekeste-Yemane is samen met Peter R. de Vries te gast bij Op1. Hij heeft een oproep aan de politiek. "Help ons, ik heb al bijna 20 jaar geen perspectief." Yosef is al jaren bezig om Nederlander te worden, maar steeds loopt hij tegen de bureaucratische muur. Dat moet stoppen, zegt ook Peter R. de Vries.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Yosef Tekeste-Yemane wil Nederlander worden: "Al 20 jaar geen perspectief" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier