Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Op1: OMT-lid Anja Schreijer: "Zonder Britse variant misschien basisscholen open kunnen laten" Bekijk deze video » Op1 gemist? OMT-lid Andreas Voss voorstander avondklok: "Geeft aan hoe serieus de situatie is" Bekijk deze video » Op1: Xander van der Wulp over toeslagenaffaire: "Rutte laat als eerste zijn kaarten zien" Bekijk deze video » Op1 gemist? Hariette Verwey weg van Kamala Harris: "Krachtige vrouw" Bekijk deze video » Op1 gemist? Maarten van Rossem geniet enorm van treinprogramma Rail Away Bekijk deze video » Onderwerpen van deze uitzending Xander van der Wulp, Tom-Jan Meeus en Janet Ramesar over de toeslagenaffaireDe ministerraad komt vanavond bijeen om te praten over de toeslagenaffaire. Gedupeerde Janet Ramesar deed vandaag in de krant een oproep voor het kabinet: ‘’Vertrek en kom nooit meer terug.’’ Vanavond bij Op1 vertelt Janet Ramesar over haar oproep en bespreken we met politiek journalist van de NOS Xander van der Wulp en NRC-columnist Tom-Jan Meeus de laatste ontwikkelingen. Maarten van Rossem en Bob van der Houven over het succes van Rail AwayAl 25 jaar is het EO-programma over markante spoorlijnen ‘Rail Away’ de ultieme slow television. Kijkers die op zoek zijn naar spektakel kunnen beter naar andere reisprogramma’s kijken, maar de liefhebber smult ervan. Vanavond bij Op1 vertellen stem van het programma Bob van der Houven en liefhebber van het genre Maarten van Rossem over het geheim achter het succes. Machteld Roethof, Harriette Verwey en Raymond Mens over de biografie over Kamala Harris en de actualiteit rondom TrumpOp de dag van de presidentiële inauguratie verschijnt ook het biografische boek ‘Kamala’s Way’ van Dan Morain. Een portret van de gekozen Amerikaanse vicepresident Kamala Harris, over haar afkomst, haar carrière en haar controversiële kanten. Kamala-fans Machteld Roethof (strafrechtadvocaat) en cardioloog in ruste Harriette Verwey lazen het boek al, en werden geraakt. Amerika-kenner Raymond Mens schuift ook aan, over Harris, en over het actuele nieuws rond Trump. Andreas Voss en Anja Schreijer over de persconferentieStraks om 19:00 uur geeft het kabinet weer een persconferentie. Versoepeling hoeven we niet te verwachten en de lockdown wordt met drie weken verlengd. Vanavond bij Op1 bespreken arts-microbioloog Andreas Voss en Anja Schreijer, voorzitter van het Landelijk Overleg Infectiebestrijding, het laatste nieuws.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Onderwerpen van deze uitzending

Xander van der Wulp, Tom-Jan Meeus en Janet Ramesar over de toeslagenaffaire
De ministerraad komt vanavond bijeen om te praten over de toeslagenaffaire. Gedupeerde Janet Ramesar deed vandaag in de krant een oproep voor het kabinet: ‘’Vertrek en kom nooit meer terug.’’ Vanavond bij Op1 vertelt Janet Ramesar over haar oproep en bespreken we met politiek journalist van de NOS Xander van der Wulp en NRC-columnist Tom-Jan Meeus de laatste ontwikkelingen.

Maarten van Rossem en Bob van der Houven over het succes van Rail Away
Al 25 jaar is het EO-programma over markante spoorlijnen ‘Rail Away’ de ultieme slow television. Kijkers die op zoek zijn naar spektakel kunnen beter naar andere reisprogramma’s kijken, maar de liefhebber smult ervan. Vanavond bij Op1 vertellen stem van het programma Bob van der Houven en liefhebber van het genre Maarten van Rossem over het geheim achter het succes.

Machteld Roethof, Harriette Verwey en Raymond Mens over de biografie over Kamala Harris en de actualiteit rondom Trump
Op de dag van de presidentiële inauguratie verschijnt ook het biografische boek ‘Kamala’s Way’ van Dan Morain. Een portret van de gekozen Amerikaanse vicepresident Kamala Harris, over haar afkomst, haar carrière en haar controversiële kanten. Kamala-fans Machteld Roethof (strafrechtadvocaat) en cardioloog in ruste Harriette Verwey lazen het boek al, en werden geraakt. Amerika-kenner Raymond Mens schuift ook aan, over Harris, en over het actuele nieuws rond Trump.

Andreas Voss en Anja Schreijer over de persconferentie
Straks om 19:00 uur geeft het kabinet weer een persconferentie. Versoepeling hoeven we niet te verwachten en de lockdown wordt met drie weken verlengd. Vanavond bij Op1 bespreken arts-microbioloog Andreas Voss en Anja Schreijer, voorzitter van het Landelijk Overleg Infectiebestrijding, het laatste nieuws.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier