Docu Kingdom of Silence gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Kingdom of Silence gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Kingdom of Silence gemist? Bekijk hier de hele uitzending Documentaire over het leven en werk van de Saoedische journalist Jamal Khasshoggi en de onstuimige relatie tussen de VS en Saoedi-Arabië. ColumnsHij was gaandeweg verworden tot persona non grata in het land dat hij jarenlang had gediend en vertegenwoordigd. Toen Jamal Khashoggi na zijn verbanning uit Saoedi-Arabië in 2017 venijnige columns over het nieuwe regime begon te publiceren voor de Amerikaanse krant The Washington Post, was hij ook zijn leven niet meer zeker. MoedWetende hoe dat uiteindelijk op 2 oktober 2018 zou eindigen, in een geïmproviseerde martelkamer op de Saoedische ambassade te Istanboel, grenst zijn moed om zich toch te blijven uitspreken aan het ongelooflijke. De documentaire Kingdom of Silence toont hoe gecompliceerd Khashoggi’s leven was. M gemist? Jelle Brandt Corstius over Navalny: "Daarom probeerde het Kremlin hem om te leggen" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Documentaire over het leven en werk van de Saoedische journalist Jamal Khasshoggi en de onstuimige relatie tussen de VS en Saoedi-Arabië.

Columns
Hij was gaandeweg verworden tot persona non grata in het land dat hij jarenlang had gediend en vertegenwoordigd. Toen Jamal Khashoggi na zijn verbanning uit Saoedi-Arabië in 2017 venijnige columns over het nieuwe regime begon te publiceren voor de Amerikaanse krant The Washington Post, was hij ook zijn leven niet meer zeker.

Moed
Wetende hoe dat uiteindelijk op 2 oktober 2018 zou eindigen, in een geïmproviseerde martelkamer op de Saoedische ambassade te Istanboel, grenst zijn moed om zich toch te blijven uitspreken aan het ongelooflijke. De documentaire Kingdom of Silence toont hoe gecompliceerd Khashoggi’s leven was.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu Kingdom of Silence gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier