Kijk LIVE naar persconferentie 12 januari van Mark Rutte over verlenging lockdown

Kijk LIVE naar persconferentie 12 januari van Mark Rutte over verlenging lockdown

Je kunt de hele persconferentie van 12 januari van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de verlenging van de lockdown terugkijken op Gids.tv.

Het is een flinke tegenvaller voor heel Nederland: op dinsdag 12 januari zullen premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge een verlenging van de harde lockdown aankondigen om het coronavirus verder in te dammen.

Britse variant
De verlenging van de lockdown met drie weken heeft vooral met twee zaken te maken: het opduiken van de zeer besmettelijke Britse variant van het coronavirus in Nederland én de nog altijd torenhoge besmettingscijfers. Of de lockdown ook nog verder aangescherpt wordt, bijvoorbeeld met een avondklok, is nog onzeker.

Kijk hierboven op dinsdag 12 januari vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van vrijdag 8 januari terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie 12 januari</em> van Mark Rutte over verlenging lockdown Je kunt de hele persconferentie van 12 januari van Mark Rutte en Hugo de Jonge over de verlenging van de lockdown terugkijken op Gids.tv. Het is een flinke tegenvaller voor heel Nederland: op dinsdag 12 januari zullen premier Mark Rutte en minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge een verlenging van de harde lockdown aankondigen om het coronavirus verder in te dammen. Britse variantDe verlenging van de lockdown met drie weken heeft vooral met twee zaken te maken: het opduiken van de zeer besmettelijke Britse variant van het coronavirus in Nederland én de nog altijd torenhoge besmettingscijfers. Of de lockdown ook nog verder aangescherpt wordt, bijvoorbeeld met een avondklok, is nog onzeker. Kijk hierboven op dinsdag 12 januari vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van vrijdag 8 januari terugkijken. Bekijk ook Diederik Gommers over verlenging lockdown: "Durven niet te versoepelen" (video) Bekijk deze video » Zien: Mark Rutte speelt vaccinatiespel 'Super Mark' op telefoon tijdens debat Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie 12 januari van Mark Rutte over verlenging lockdownJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie 12 januari van Mark Rutte over verlenging lockdown of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier