Robbert tegen Julia in Lang Leve de Liefde: "Je hebt een moeilijk karakter"

Robbert tegen Julia in Lang Leve de Liefde: "Je hebt een moeilijk karakter"

Het is wat ongemakkelijk, tijdens het ontbijt van Julia en Robbert. "Ik wist wel dat je niet makkelijk was", begint die laatste wanneer zijn date zegt dat ze niet zo snel iemand een knuffel geeft. Hij vervolgt: "Je hebt een moeilijk karaker moet ik zeggen. Je bent.....niet makkelijk." Julia vindt dat zelf overigens nogal meevallen. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Robbert tegen Julia in <em>Lang Leve de Liefde</em>: &quot;Je hebt een moeilijk karakter&quot; Het is wat ongemakkelijk, tijdens het ontbijt van Julia en Robbert. "Ik wist wel dat je niet makkelijk was", begint die laatste wanneer zijn date zegt dat ze niet zo snel iemand een knuffel geeft. Hij vervolgt: "Je hebt een moeilijk karaker moet ik zeggen. Je bent.....niet makkelijk." Julia vindt dat zelf overigens nogal meevallen. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is dinsdag, vanwege de persconferentie van Mark Rutte, om 19.30 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Ivo wil niet vrijen met Zdenka Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Robbert heeft weinig geduld met Julia Bekijk deze video »

Lang Leve De Liefde is dinsdag, vanwege de persconferentie van Mark Rutte, om 19.30 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robbert tegen Julia in Lang Leve de Liefde: "Je hebt een moeilijk karakter" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier