Tijd voor MAX gemist? Koen en Gina sliepen 365 dagen buiten in de natuur

Tijd voor MAX gemist? Koen en Gina sliepen 365 dagen buiten in de natuur

Koen Arts en Gina Maffey hebben in hun leven al veel onderzoek gedaan in en naar de natuur. Het tweetal kreeg steeds meer het gevoel dat ze door het vaak binnen zijn de band met de natuur aan het verliezen waren. Daarom sliepen Koen en Gina de afgelopen 365 dagen buiten in de natuur. Koen schreef een boek hierover: Wild jaar.

Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Koen en Gina sliepen 365 dagen buiten in de natuur Koen Arts en Gina Maffey hebben in hun leven al veel onderzoek gedaan in en naar de natuur. Het tweetal kreeg steeds meer het gevoel dat ze door het vaak binnen zijn de band met de natuur aan het verliezen waren. Daarom sliepen Koen en Gina de afgelopen 365 dagen buiten in de natuur. Koen schreef een boek hierover: Wild jaar. Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk deze video's Beat The Champions-quizzer Nynke de Jong verklapt hoe ze aan zo veel kennis komt Bekijk deze video » Zien: Deborah Parlor zingt 'Closing Time' in Tijd voor MAX Bekijk deze video »
Talkshow :
Tijd voor MAX gemist? Koen en Gina sliepen 365 dagen buiten in de natuur


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Koen en Gina sliepen 365 dagen buiten in de natuur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier