Tijd voor MAX gemist? Daniël Dekker wint de Marconi Oeuvre Award

Tijd voor MAX gemist? Daniël Dekker wint de Marconi Oeuvre Award

Vandaag is landelijk bekend geworden dat de Marconi Oeuvre Award dit jaar gewonnen is door Daniël Dekker. In zijn eigen radio-uitzending 'Lunch Lekker met Daniël Dekker' werd hij verrast met de award door Barry Hay en Rob Janssen, Rob trok laatst nog het land door met een gouden aandachtstrekker om aandacht te krijgen voor de Gouden Radioring.

Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Daniël Dekker wint de Marconi Oeuvre Award Vandaag is landelijk bekend geworden dat de Marconi Oeuvre Award dit jaar gewonnen is door Daniël Dekker. In zijn eigen radio-uitzending 'Lunch Lekker met Daniël Dekker' werd hij verrast met de award door Barry Hay en Rob Janssen, Rob trok laatst nog het land door met een gouden aandachtstrekker om aandacht te krijgen voor de Gouden Radioring. Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook Het Gouden RadioRing Gala 2019: Sjors Frölich krijgt Marconi Oeuvre Award Bekijk deze video »
Talkshow :
Tijd voor MAX gemist? Daniël Dekker wint de Marconi Oeuvre Award


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Daniël Dekker wint de Marconi Oeuvre Award of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier