Video: Fred van Leer zou Bridget Maasland zijn als hij een vrouw was

Video: Fred van Leer zou Bridget Maasland zijn als hij een vrouw was

Fred van Leer deelt een video op Instagram waarin hij te zien is met RTL Boulevard-presentatrice Bridget Maasland. De twee hebben een fotoshoot en bekijken de 'mislukte' foto's.

Lachbuien
Fred van Leer probeert ook een selfie te maken met Bridget, maar dat lukt niet echt. Door de lachbuien door zegt Fred: "Oh, ik hou zoveel van deze vrouw. Als ik een vrouw was, was ik jou geweest!"

Bekijk hieronder de video met Fred van Leer en Bridget Maasland.

Video: <em>Fred van Leer</em> zou <em>Bridget Maasland</em> zijn als hij een vrouw was Fred van Leer deelt een video op Instagram waarin hij te zien is met RTL Boulevard-presentatrice Bridget Maasland. De twee hebben een fotoshoot en bekijken de 'mislukte' foto's. LachbuienFred van Leer probeert ook een selfie te maken met Bridget, maar dat lukt niet echt. Door de lachbuien door zegt Fred: "Oh, ik hou zoveel van deze vrouw. Als ik een vrouw was, was ik jou geweest!" Bekijk hieronder de video met Fred van Leer en Bridget Maasland. Bekijk ook Zien: Bridget Maasland deelt opnieuw naaktfoto Bekijk deze video » Video: Bridget Maasland koopt appartement in Amsterdam voor haar ouders Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Fred van Leer zou Bridget Maasland zijn als hij een vrouw was of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier