Terugkijken: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (12 januari)

Terugkijken: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (12 januari)

We waren er al bang voor, verlenging van de huidige lockdown. Helaas hebben Mark Rutte en Hugo de Jonge tijdens de persconferentie van vanavond (12 januari) laten weten de huidige lockdown met drie weken te verlengen. De cijfers dalen, maar niet hard genoeg om de lockdown op te heffen. Daarnaast heeft de extra besmettelijke Britse variant van het coronavirus zijn entree gemaakt in ons land. Extra maatregelen zijn echter niet aangekondigd, maar over een avondklok wordt nog gesproken.

Tekst gaat verder onder de video.

Terugkijken: <em>persconferentie</em> Mark Rutte en Hugo de Jonge (12 januari) We waren er al bang voor, verlenging van de huidige lockdown. Helaas hebben Mark Rutte en Hugo de Jonge tijdens de persconferentie van vanavond (12 januari) laten weten de huidige lockdown met drie weken te verlengen. De cijfers dalen, maar niet hard genoeg om de lockdown op te heffen. Daarnaast heeft de extra besmettelijke Britse variant van het coronavirus zijn entree gemaakt in ons land. Extra maatregelen zijn echter niet aangekondigd, maar over een avondklok wordt nog gesproken. Tekst gaat verder onder de video. AvondklokZoals Mark Rutte aangaf tijdens de persconferentie wordt er nog gesproken over een avondklok. Tegen deze extra maatregel heerst veel weerstand, ook de premier zelf is geen voorstander. In afwachting wat het OMT besluit, wordt er gereageerd of een avondklok in werking wordt gezet. Daarnaast hoopt de premier maandag 25 januari de scholen weer te kunnen openen. Er is licht aan het einde van de tunnel met het coronavaccin, maar er is nog een weg te gaan. De persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge is hierboven te zien. Bekijk ook Diederik Gommers over verlenging lockdown: "Durven niet te versoepelen" (video) Bekijk deze video » Kijk LIVE naar persconferentie GGD: heel Lansingerland opgeroepen voor coronatest Bekijk deze video » Dinsdag in de 5 Uur Show: vooruitblik persconferentie Mark Rutte Bekijk deze video »
Kijktip :
Terugkijken: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (12 januari)

Avondklok
Zoals Mark Rutte aangaf tijdens de persconferentie wordt er nog gesproken over een avondklok. Tegen deze extra maatregel heerst veel weerstand, ook de premier zelf is geen voorstander. In afwachting wat het OMT besluit, wordt er gereageerd of een avondklok in werking wordt gezet. Daarnaast hoopt de premier maandag 25 januari de scholen weer te kunnen openen. Er is licht aan het einde van de tunnel met het coronavaccin, maar er is nog een weg te gaan.

De persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge is hierboven te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge (12 januari) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier