Crisis in de tent seizoen 2 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Crisis in de tent seizoen 2 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Crisis in de tent seizoen 2 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Topchef Herman den Blijker en succesvol zakenvrouw Annemarie van Gaal zijn terug met een nieuw seizoen van Crisis in de tent, waarin ze eigenaren van horecazaken helpen tijdens de coronacrisis. Elke dinsdag om 21:30 uur op SBS6. PubDeze week ondersteunen ze Erich Jędrzejak en zijn zoon Joey. Samen zijn ze eigenaar van een Ierse pub en ze worden bijgestaan door moeder Martine, die achter de schermen helpt en dochter Jill die achter de bar staat. Intensive careErich kwam met corona op de intensive care terecht en nam daarna de tijd om te herstellen. Joey draaide de zaak die net weer redelijk liep toen de tweede lockdown kwam. FaillissementDoor overheidssteun kunnen ze het nog wel een paar maanden uitzingen, maar ze maken zich enorme zorgen. Erich en Martine moeten namelijk bij een faillissement hun koopwoning uit. PubfoodHerman en Annemarie bedenken een nieuw concept voor deze pub, ze moeten namelijk pubfood gaan maken en verkopen. Herman geeft Joey een snelcursus in het maken van Ierse pies en zorgt voor een afhaal loket. Op1 gemist? Zo helpt Herman den Blijker horecaondernemers: ''Ze hebben slapeloze nachten'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Topchef Herman den Blijker en succesvol zakenvrouw Annemarie van Gaal zijn terug met een nieuw seizoen van Crisis in de tent, waarin ze eigenaren van horecazaken helpen tijdens de coronacrisis. Elke dinsdag om 21:30 uur op SBS6.

Pub
Deze week ondersteunen ze Erich Jędrzejak en zijn zoon Joey. Samen zijn ze eigenaar van een Ierse pub en ze worden bijgestaan door moeder Martine, die achter de schermen helpt en dochter Jill die achter de bar staat.

Intensive care
Erich kwam met corona op de intensive care terecht en nam daarna de tijd om te herstellen. Joey draaide de zaak die net weer redelijk liep toen de tweede lockdown kwam.

Faillissement
Door overheidssteun kunnen ze het nog wel een paar maanden uitzingen, maar ze maken zich enorme zorgen. Erich en Martine moeten namelijk bij een faillissement hun koopwoning uit.

Pubfood
Herman en Annemarie bedenken een nieuw concept voor deze pub, ze moeten namelijk pubfood gaan maken en verkopen. Herman geeft Joey een snelcursus in het maken van Ierse pies en zorgt voor een afhaal loket.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Crisis in de tent

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Crisis in de tent seizoen 2 aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier