DNA Onbekend: Lenie krijgt na 60 jaar antwoord over haar vader : "Mag ik juichen?"

DNA Onbekend: Lenie krijgt na 60 jaar antwoord over haar vader : "Mag ik juichen?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van DNA Onbekend van dinsdag 12 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van DNA Onbekend van 12 januari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>DNA Onbekend</em>: Lenie krijgt na <em>60 jaar</em> antwoord over haar vader : &quot;Mag ik juichen?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van DNA Onbekend van dinsdag 12 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van DNA Onbekend van 12 januari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. DNA Onbekend is terug met een nieuw seizoen, ze trappen af met Lenie die sterk het vermoeden heeft dat ze een andere vader heeft dan haar zeven broers en zussen. Al 60 jaar leeft Lenie in onwetendheid over wie haar vader is. De jeugdliefde van haar moeder of de man die haar heeft grootgebracht? Lenie hoort in spanning de verlossende woorden van Dionne Stax: "Jullie delen niet dezelfde vader." De vermoedens van Lenie klopten: "Mag ik juichen?" De video van DNA Onbekend is hierboven te zien. Het nieuwe seizoen van DNA Onbekend is vanaf vandaag (12 januari) wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van DNA Onbekend terugkijken bij Gids.tv.
TV :
DNA Onbekend: Lenie krijgt na 60 jaar antwoord over haar vader : "Mag ik juichen?"

DNA Onbekend is terug met een nieuw seizoen, ze trappen af met Lenie die sterk het vermoeden heeft dat ze een andere vader heeft dan haar zeven broers en zussen. Al 60 jaar leeft Lenie in onwetendheid over wie haar vader is. De jeugdliefde van haar moeder of de man die haar heeft grootgebracht? Lenie hoort in spanning de verlossende woorden van Dionne Stax: "Jullie delen niet dezelfde vader." De vermoedens van Lenie klopten: "Mag ik juichen?"

De video van DNA Onbekend is hierboven te zien. Het nieuwe seizoen van DNA Onbekend is vanaf vandaag (12 januari) wekelijks rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van DNA Onbekend terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op DNA Onbekend: Lenie krijgt na 60 jaar antwoord over haar vader : "Mag ik juichen?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier