Op1 gemist? OMT-lid Andreas Voss voorstander avondklok: "Geeft aan hoe serieus de situatie is"

Op1 gemist? OMT-lid Andreas Voss voorstander avondklok: "Geeft aan hoe serieus de situatie is"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 12 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 12 januari terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? OMT-lid <em>Andreas Voss</em> voorstander avondklok: &quot;Geeft aan hoe serieus de situatie is&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 12 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 12 januari terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Tijdens de persconferentie vanavond (12 januari) hebben we kunnen horen dat er aan een avondklok wordt gedacht. OMT-lid Andreas Voss is voorstander van deze extra maatregel: "Een avondklok heeft meerdere functies. Het geeft aan hoe serieus de situatie nu is." Het lijkt er hiermee op dat het OMT een advies gaat geven om de avondklok in te stellen. Echter moet het OMT nog samenkomen om dit nader te bespreken. De vraag is hierna: wat gaat het kabinet met deze informatie doen? Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? OMT-lid Andreas Voss voorstander avondklok: "Geeft aan hoe serieus de situatie is"

Tijdens de persconferentie vanavond (12 januari) hebben we kunnen horen dat er aan een avondklok wordt gedacht. OMT-lid Andreas Voss is voorstander van deze extra maatregel: "Een avondklok heeft meerdere functies. Het geeft aan hoe serieus de situatie nu is." Het lijkt er hiermee op dat het OMT een advies gaat geven om de avondklok in te stellen. Echter moet het OMT nog samenkomen om dit nader te bespreken. De vraag is hierna: wat gaat het kabinet met deze informatie doen?

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? OMT-lid Andreas Voss voorstander avondklok: "Geeft aan hoe serieus de situatie is" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier