God, Jesus, Trump! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

God, Jesus, Trump! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

God, Jesus, Trump! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het vervolg van het programma God, Jesus, Trump? reist Tijs van den Brink opnieuw af naar de Bible Belt van Amerika waar afgelopen verkiezingen weer massaal op Donald Trump werd gestemd. De twee delen zijn deze woensdag 13 en donderdag 14 januari om 22:20 uur te zien op NPO 2. ChaosOndanks een uit de hand gelopen coronapandemie, economische teruggang, protesten en chaos na Black Lives Matter en een aanhoudende stroom van onthullingen over de persoon Trump bleven de meeste Amerikaanse christenen in Donald Trump hun leider zien. Landelijk gezien kreeg Trump zelfs meer stemmen dan in 2016. ChristelijkTijs keert terug naar het platteland van Holland Michigan, 'de Veluwe van Amerika'. Een christelijk gebied met een sterke economie en sterke invloeden van de kerk in de samenleving. Hij spreekt er met voor- en tegenstanders van de afzwaaiend president. Jensen: ''Zo dankbaar voor Donald Trump!'' Bekijk deze video » Video: Trump erkent nieuwe regering en spreekt afschuw over Capitool-bestorming uit Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In het vervolg van het programma God, Jesus, Trump? reist Tijs van den Brink opnieuw af naar de Bible Belt van Amerika waar afgelopen verkiezingen weer massaal op Donald Trump werd gestemd. De twee delen zijn deze woensdag 13 en donderdag 14 januari om 22:20 uur te zien op NPO 2.

Chaos
Ondanks een uit de hand gelopen coronapandemie, economische teruggang, protesten en chaos na Black Lives Matter en een aanhoudende stroom van onthullingen over de persoon Trump bleven de meeste Amerikaanse christenen in Donald Trump hun leider zien. Landelijk gezien kreeg Trump zelfs meer stemmen dan in 2016.

Christelijk
Tijs keert terug naar het platteland van Holland Michigan, 'de Veluwe van Amerika'. Een christelijk gebied met een sterke economie en sterke invloeden van de kerk in de samenleving. Hij spreekt er met voor- en tegenstanders van de afzwaaiend president.

Bekijk hier alle video's en artikelen van God, Jesus, Trump!


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op God, Jesus, Trump! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier